inkomst och utgifter..

ja idag fick jag mina pengar, men lika snabbt var dom borta med alla räkningar och skulder man har... så kommer klara mig på runt 2000 kr nu efter att ha betalt, mobil,tv,internet,el,hyra, och skulder.. blir en fattig månad men ska unna mig något av dom pengarna iaf, för har bra med mat i frusen och kylen, så mycket pengar till mat behöver jag inte iaf, förutom mat till mina fiskar och katt då vill säga (y)

 
 bjuder på en tummeupbild hah

underbar helg

ja så här har det det sätt ut sen i torsdags!

torsdag
hämtade amanda  vid  tågstation kl 4 typ och sen drog vi till systemet,sen hem och hade en lite  chillkväll med öl och cider framför någon film,

fredag
mysmorgon med frukost och  kolla  på lite serier och slappa   typ hela dagen, sen tacokväll.

lördag
 åkte och handla, sen åkte vi hem och gjorde hemagjort pizza och kolla på Avatar  och hade myskväll med godis, chips och dipp.

söndag
  lämmna  amnda  vid tåget kl 15:42, sen träffa jag min kompis kalle och drog och prova fiskelyckan efter  lite havsöring. men fick inget förutom genomfrusen kropp och händer...

  med korta ord har jag haft en helt jävla underbar helg med min mandy som jag  gav en sista chans att visa att hon verkligen menar det hon säger, och hon levde verkligen upp till min förvätningar, vilket gör mig asglad för jag gillar dig verkligen trotts allt skit som hänt  osv, och vill det ska funka melan dig och mig amanda, vill verkligen du ska veta det <3

  kom precis ur duchen  och nu ska jag kolla på martal kombat legacy. godnatt (y)

här är lite bilder från helgen
 
 
 
våran hemgjorda megapizza!
   amandas halva: skinka,banan,annanas,köttförs, min halva: skinka,bacon,köttfärs.
 


omgjort 540 kar

har jag gjort om i mitt 540liter kar. fixat ny sand, lagt i den stora nya roten och satt fast mina 4 nya stora Anubias plantor på den, ny dödskalle och ny stor javaormbunke (moderplanta). är sjukt nöjd med sanden och hela karet nu  verkligen (y)

 
 
 
 
resultatet, fett nöjd !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kvalitetstid med lillebror

har haft min lillebror hos mig ett par dagar nu och fått lite kvalitetstid med han, vilket jag vet han uppskattar väldigt mycket då han inte är med så mycket folk pga av hur han är som person, med sina handikap (ADHD)(autistiskt pådrag) vilket gör att inte så mycket folk orkar vara med han i långa perioder fast han är en underbar lugn kille när han verkligen lägger manken till, men som folk inte direkt ger han en chans till att visa oftast innan dom dömer han.. vilket är lite tråkigt men ändå att man kan förstå ibland själv vfr i vissa situationer.. men men iaf så har vi haft 3 riktigt bra dagar utan allt för mycket småtjafs osv (y) idag köpte min bror en ny fisk och en dödskalle *till akvarium) till mig som han brukar göra när han tycker jag vart en bra storebror haha lite gulligt ändå.. sen drog vi och kolla lite i stan och en snabbis till systemet för min brors skull, drog hem, gjorde lite god mat, kolla på outdoor channel (fiskekanal) och bara chilla och jag städa min lägenhet lite med inför helgen, och i morgon blir det tvätta göra lite ärenden i stan och sen fin besök resten av helgen, peace !
 
lillebror  och lilla storebror  som ni ser hahah
 
dinnertime
 
 
 

följer strömmen..

ja jag gjorde till slut som all andra och skaffa kik, snart har man väl instagram med nu när man har en fett grym mobil med massa roliga funktioner ist för min gamla som man knappt kunde vara på internet med, haha! aja tänker inte skriva ut öppet vad jag heter där utan man får fråga i pm om man är intresserad av den, peace !
 
 

seg söndag

sitter och och äter äggmackor, dricker varm choklad, kollar på någon dokumentär om monsterfiskar och önskar en viss tjej satt här med mig som jag saknar som fan
, men men,snart kommer hon,,snart !, annars fett seg söndag...

i morgon ska jag dra till lillebror och hjälpa han flytta upp några meter och fixa hans akvarium så i morgon blir det fullt upp (y)
 
 
 

fredagkvällen

ja kom hem nyss från en svinkall fiskekväll men det var kul iaf fast det blåste som fan och jag frös kuken av mig nästan haha.. fick några små vitlingar eller vad vi tror det är iaf, så dom tog jag med hem, blir bra mat till mina monster ;)

nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att slappa framför dator och tv'n (y)

tror hon verkligen ångra sig

denna kom i brevlådan nyss , fatta inget, för det stod inte från vem det var eller något på påsen den låg i så jag öppna och blev paff som fan.. det kom verkligen som en överraskning, tyckte det var super gulligt av henne, blev lite rörd faktiskt. 
 
nu ska jag fixa  ihop mina fiske saker, några öl och lite kaffe och dra och fiska havsöring  med min kompis kalle, tjao !


äntligen !

ja idag ska jag äntligen få träffa en handläggare från SIUS för ett bedömningssamtal kl 13.00 på arbetsförmedlingen.. har ju bara väntat i snart 3 månader sen dom sa att dom skulle höra av sig i slutet av juli men jaja nu har jag iaf fått ett möte och det känns jävligt bra, så hoppas komma ut i arbete inom snaraste framtid (y)


ny rot och växter

idag drog jag till Herkules zoo och kolla lite. blev en stor ny rot, fyra stora anubiasplantor, pumpslangsborstar och lite blandad mat till mina fiskar med hem (y) håller ju på att fixa om mitt 540 liters kar så lite nya växter är aldrig fel (y)

blir så trött !

ja idag har det mesta vart ett helvete, allt från folk som ifrågasätter om jag kan ta hand om mina djur/fiskar och hoppar på mig om att jag inte vet vad jag håller på med som om jag var dum i huvudet osv,  och en idiot som såg till att jag blev bannat från gruppen akvaristik på dayviews som jag till och med är moderator på, och sen hota han med att hacka min dator och se till att mitt internet blev segt som fan osv.. men nu är idioten polisanmäld och ip-bannad  från hela sidan och jag är tillbaka i gruppen som moderator som tur är , för har hand om mycket där, bl'a en tävling osv.. såna där människor undrar man verkligen vad dom har innanför pannbenet alltså, tragiska är dom iaf...

har handlat massa mat också som jag ska klara mig på fram till den 25e på så känns gött att ha det gjort.. dock knappt några pengar kvar till annat  som vanligt haha...


  idioten och min konversation på dv

 
 

kvällen

nu blir det lite pizza och se på underbart är kort -dokumentären och sen veta fan vad dom händer men blir la att kolla runt lite på datorn innan det är dags att hoppa i säng, good night !
 


rensning i fisklistan och ett nytt litet monster

Ja idag har jag rensat bort lite av mina fiskar äntligen! stack till tropakvarieimport och lämna in min Polypterus senegalus, stora polypterus delhezi, redvwolf fish (vargtetra), minsta channa pulchran, och mina 3 sista redbelly piranahs och fick 650 kr för dessa och köpte mig en liten RTC = redtail catfish för 200kr på ca 5 -6 cm och lite småfisk som ska bli mat till mina channa guacha limbata. sen så kom en och köpte min lilla eldål och min öronål nyss, så det känns skönt att bli av med lite fisk så det blir mer plats för mina andra fiskar att växa på(y) och just det, en av mina små P.bass cichla ocellaris har gått bort redan.. jävligt känsliga så hoppas iaf att 2 st kommer överleva tills dom har nått sin safestorlek där dom är utom fara och inte så känsliga längre...

 mitt nya lilla monster
 
så här ser min fisklista ut nu


godnatt

ja idag har det inte hänt så mycket, bara kollat på film och slappat.. lekte lite med något redigeringsprogram i min nya mobil så här har ni den bilden , ser lite ut som jag rökt på på den men men den är tagen 4 på morgonen så så får det va haha, god natt nu ska jag kolla på dark shadows (y)
 

yngel update

ja mitt yngelprojekt går som en dans, dom är ca 2 månader nu,börjar bli stora och är typ omättliga haha (y) här är iaf en liten film på dom när jag ger dom mat.

http://www.youtube.com/watch?v=ZpHZ4VM_ek4&feature=youtu.be
 
 

kompisbesök och spelkväll

ja idag kom min kompis Nathalie spontant till mig och ska la vara här i en vecka typ så kommer bli trevligt (y) och nu sitter vi och min lillebror och spelar monopol, äter lite gött och dricker öl och cider med det sagt säger jag godnatt  !
 
 
 

rockbaren

håller på att tvätta så man har lite fräscht att ha på sig till kvällens utgång (y) kl 2 kommer min kompis Patte och då ska vi fixa något gött käk, sitta och lyssna på hård musik och ta några öl innan vi drar till rockbaren, kommer bli nice, precis vad jag behöver nu alltså ! så vi kanske ses ikväll, vem vet ;) haha

mina 6 nya små p.bass (cichla ocellaris)

ja idag kom dom men hade kommit med en för mycketi bäställningen när jag hämta dom så den fick kommahem med, så nu har jag 6 st 4-6 cm små påfågelabborrar (cichla ocellaris) i min nya 128 liters growuptank(y)

tanken är den att jag ska försöka få upp dessa upp i bra storlek och bara ha dom och några monster till i mitt framtida 1500L kar efter jag flyttat till större lägenhet och mina andra fiskar ska jag få upp lite till i storlek och sälja visa förhoppningsvis (y)
 
 här är iaf en liten film på dom och min små tigerfiskar
http://www.youtube.com/watch?v=tDSr-phyZPY&feature=youtu.be
 
 

i vått och torrt min lilla vän

 ja tjejer är rätt bra konstiga ibland, förstår mig verkligen inte på vissa hur dom tänker och resonerar ibland även killar så ingen könsdiskriminering här inte!  men som tur är så har jag min lilla katt och som även är min bästa vän, som finns där för mig i vått och torrt precis som jag för honom. han känner av om jag är uppåt eller neråt direkt, och om jag är nere så kommer han alltid och visar att han finns där och att jag inte är ensam,  chicko är verkligen bästa vännen och katten man kan ha, han är en riktigt guldklimp, vad skulle jag göra utan dig vid min sida min lilla vän<3 och nej jag är inte bög eller tönt, men råkar vara så att min katt verkligen betyder massa för mig och jag har ett starkt band till han för han är allt jag har kvar från min föra katt shitty som är chickos mamma då alltså, som jag var tvungen att avliva efter hon fått chicko och hans  hans bröder och systra, för hon fick en förlosingspsykos (rip) så har alltså haft han sen han ploppa ut ur henne.  och jag älskar min lilla vän och  jag  kan faktiskt visa det öppet utan att känna mig töntig eller mesig på något sätt alls, för finns fan inget mer manligt en att visa känslor !  bara för man råkar ha en lite hårdare still betyder det inte att man är ett iskallt svin utan känslor och värderingar inte för jag påstår alla dömer än för att vara det, men vet att många gör det tyvärr vilket är tragiskt..
 
 bild från igår natt

sliten kille med dålig dygnsrytmh

har precis ätit för första gången på över 2 dygn.blev stekt färslpotatis, bacon och ägg men min apiti är inte som den ska och ja jag har typ vänt totalt på dygnet. somnar inte förens kl 4-5 varje natt/morgon och vaknar kl typ 10-11 på förmiddagen  iaf, och mina ögon börjar bli fett svullna och rinniga så är nog dags att vända tillbaka dygnet ikväll. nu blir det  en snabbdusch (y)
 
här är bild på mig kl 4 på morgonen då jag är typ halvdöd  och ögonén rinner som fan, enjoy!

lite akvarium/fisk uppdatering

ja som sagt fick ju hem 3 st små påfågelsabborrar( cichla ocellaris) i torsdags men en hade dött på resan och en råka hoppa ur karet igår men iaf så har jag en liten kvar och den som dog kommer jag få en ny för och så har jag beställt 2 -3 till på det så¨kommer ha minst 4-5 st  på torsdag eftermidag. sen har jag fixat om mitt gamla pirayakar på 128 liter och gjort om till min nya growup tank för mina små tigerfiskar (It) och mina små påfågelsabborrar, så nu har jag bara mina 3 små redbellys i mitt 60liters kar så länge tills jag ska lämna dom till tropakvarieimport eller sälja dom, för ingen ide att bara ha 3 st, det mår dom inte bra av ändå..

nya 128 liters growup

 
 
  min 4-6 cm
  cichla ocellaris

you was a mistake

jag var dum nog att tro på att det skulle funka mellan oss trotts allt tjafs osv, men klarar inte av ditt nonchalanta barnungebeteende mer och att allt ska vara på dina villkor annars duger det inte. och du slutar svara mig när jag snackar med dig och surar för minsta lilla.. så när jag fick se detta så var det fan droppen hel seriöst.. det kommer inte bli något mellan dig och mig, för som sagt i ett förhållande med mig är det 50/50 som gäller kan inte bara vara på ens villkor och att så fort det inte passar så ska den ignorera en och vara nonchalant och sen komma tillbaka efter en timme typ och pussa en och tro att allt är som inget hade hänt...  mycket av mitt beslut är avgörande från olika små situationer från helgen som gjort mig lite ledsen osv, och ja tror du fattar precis vad jag menar med det.. om inte, ja då har jag inte mycket mer att säga dig om det. försökte iaf ge dig en sista ärlig chans att visa att jag hade fel men efter allt som hänt, men den tog du inte vara på så mycket som du sa du skulle göra, tyvärr..   vist finns många stunder jag uppskattat  och tyckte vart bra med dig men dom dåliga överväger tyvärr  i slutändan..+ att du hela tiden visa osäkerhet för avståndet mellanoss och sa hela tiden att du gilla att va singel, vilket gjort mig väldigt osäker på hur mycket du egenltigen tycker om mig egentligen. för sånt ska  inte spela någon roll enliget mig faktiskt om man verkligen gillar någon !

och nej  du behöver inte ens svara på detta för det kommer inte leda  till mer än att jag tar bort din kommenetar  för pallar inte tjafsa mer,, du är för enveten och tror  allt du säger är det rätta..
 
 nu har jag inget mer att säga om detta,  nu är det som det är bara  punkt slut
 

helgen i skåne

ja kom nyss hem från en helvetes tillbakaresa där jag först fick vänta en timme i lund för tåget från Kristianstad var försenat så han inte med anslutningen till gbg... sen när så fick jag stå upp nästan hela resan förutom någon timme i slutet då jag hitta en ledig plats precis vid utgångarna på en sån där hård nerfällbar stol  men inte nog med att det knappt fanns någpon ´plats, så var något litet dampbarn som spaka på min packning osv, så sa till barnets mamman att  din unge står och sparkar på min saker.. så  ha koll på dina ungar tack ! som svar fick jag, ja dom är rastlösa  med ett litet flin...   liksom skulle det ge rätten att stå och sparka på min saker för det.. ahhh dagens mamor ibland alltså -.- och nej ungen var inte så litet att den inte fatta bättre, den var såppas gammal att fatta att det inte var något man gör till  100 % men men, ditt resan funka precis som den skulle, så det var iaf skönt. ja annars så har jag haft en sjukt mysig helg med Amanda och hennes familj, med grillning, följa med och shoppa lite i Nuvalund, äta ben N jerrys kulglass, åkt och kollat på där Amanda ska börja i högskola, ätit Skånepizza, smakat på drinkar, spelat frågespel, kollat film och bara haft det väldigt mysigt (y) mycket trevligt har det helt enkelt varit att fått träffa Amandas familj vara med henne <3
 
nu ska jag äta lite mat för har inte ätit sen frukost, sen blir det lite film, en kal öl. lite gött gött och sen sova. godnatt!

lite bilder från dittresan och helgen
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0