grattis på 22års dagen lillebror

ja det äntligen fredag och idag fyller min lillebror 22, så blir att dra på lite fika och uppvakta han på hans dag(y) sen är jag väldigt glad för min lillebror ska träffa en tjej, vilket var sjukt längesen, så är verkligen glad för hans skull att han hittat någon han gillar osv, och som han ska åka till i morgon för att träffa för första gången, kan inte mer än säga att jag önskar dig all lycka min bror, glad att se dig lycklig!

vi har haft våra bråk och duster men du har alltid funnits där och ställt upp för mig och accepterat mig för den jag är, vilket jag uppskattar mer än du tror. trotts alla skämtnamn på min still osv, så vet jag iaf att, hur jag än ser ut så finns du där för mig och accepterar mig precis för den jag är. love you my little brother <3

det komiska är att min lillebror är både större och längre än mig haha, peace !


hösten

usch ja nu är hösten här, fyfan vad jag hatar den här årstiden, vill ha värmer och sol, inte gråa dagar med pissregn, man blir så orkeslös, dock jävligt mysigt med hösten förutom att det blir så jävla kallt. var rätt fint väder idag för att vara höst, men ganska så kyligt, så mössan åkte på fort som fan (y)

 nu blir det att kolla på sista avsnittet av underbart är kort, peace !


varför jag bloggar

svar
ja jag vet jag är 89a, kille och vet att min blogg inte är som alla andras bloggar, då jag har en liten annorlunda hobby bland annat. som sagt har inte min blogg för att få status, kommentarer eller något liknande, har den för jag gillar att skriva av mig ibland och vill dela med mig av min extremt tråkiga vardag och min lite udda hobby osv, och av den anledningen att det är kul att kolla tillbaka på allt och ha ett ställe med bilder osv, så skiter fullständigt om kommentarer eller om ni tycker jag är ful, konstig, osv för det enda jag är, är att vara mig själv, och det tänker jag fortsätta med! som sagt lever inte för att gör dig nöjd eller för att du ska älska mig ! vet att det finns ni som diggar mig precis för den jag är och tycker om min blogg med, vilket är jättekul och som jag såklart uppskattar (y)
 
men ni som bara måste skriva något elakt bara för att, var mogna nog att stå för vad ni tycker då isf, ist för att vara anonyma fega svaga människor.. för det är precis vad jag tycker om er. ger mer respekt till någon som iaf vågar stå för vad den tycker och tänker! ni andra är bara skiten jag skrappar av mina skor innan jag går in.peace !


540 ställning

japp äntligen har jag den nu , som jag letat för att hitta en som bara säljer den utan karet, men nu står den i min lägenhet, så nu, är det bara att fixa till en snygg ram runt så man inte ser själva den tråkiga ställningen, och sen kommer den äntligen komma upp från golvet (y)

 

walking dead säsong 3

ja äntligen är den här !!! som jag längtat! seriöst den bästa serien som gjorts ever!
 
 tror jag skulle få till det lätt med en zombiebrud alltså ;) haha

snyggtoppen

ja detta skrev en till mig här om dagen på et av mina blogginlägg, sen var man helt plötsligt uppe på snyggtoppen, vet inte vfr men antar att hon tyckte jag passa in där ;) haha aja iaf för er som håller med, rösta på mig om ni har lust att lägga 5 sekunder av erat liv till det (y)
haha fan vad tråkigt jag har som bloggar om sånt här, inte det vanliga direkt, men inte så vanligt att någon vill lägga en på snyggtoppen heller så (y)


 ni hittar mig på http://snyggtoppen.tk/ under glenn och denna bilden





my crib

ja idag har jag inte gjort så mycket mer en små plockat, städat undan i lägenheten och  lite i mina akvarium. sen så har jag så jävla tråkigt eftersom jag skriver detta men inte ens tycker att jag har något att skriva om  min dag egentligen. så kom jag på att jag kunde visa hur jag bor i min lilla 1a på 40kvm med min katt och alla mina monsterfiskar, eller ja iaf mitt rum, köket ser ju ut som ett helvete då jag bara har 2 stora akvarium där och inte ens ett bord, haha äter på mitt vardagsbord som en riktig ungkarl ;) dock lite gamla bilder men så här ser det ut förutom att det är ändrat på akvariefronten då. bilder på mitt kök kommer när jag fixat det snyggt, om det ens kommer hända i denna lägenheten, eller inte vet jag, beror på när jag hittar den perfekta 2 eller 3an för mitt framtida drömkar på 1500 liter som jag ska bygga, så vill helst bo på en bottenvåning så det blir lättast att flytta alla mina akvarium och så mina pumpar inte stör lika mycket som om man bor över någon(y) aja nog tjötat om det, this is my crib !



 

seg helg !

har inte haft  n så sjukt seg helg på länge.. bara vart hemma och slappat, har även fixat ner min träningscykel. men måste fixa nya batteri så man kan se hur mycket man cyklat osv.. sen har jag kollat på film, bland annat Piranha dd3 och Abraham lincoln the vampire hunter. den var nice och piranah dd3 var sjukt rolig och brutal men en grym B-film alltså (y)
 
wanna take a "ride ;)
 
 
 
 
 

feedingtime !

filma när mina monster åt men dom var inte så jävla på hugget då jag lite tidigare under dagen hade gjort delvattenbyte, därav det lite grumliga vattnet i mitt 540, dock klarare i mitt 375a som jag med filmat. men ska göra om ett filmklipp när dom är mer på hugget and get you some more action!

540 tank
http://www.youtube.com/watch?v=DkJYSNTbfYA&feature=plcp

375 tank
http://www.youtube.com/watch?v=7GQvvtLb8ZM&feature=plcp

 
 

stoppa mobbningen !

alla kan inte stoppa den men du just du kan dra ditt stå till stacken och gör din röst hörd och den lilla röst kan rädda liv på många som mår så fruktansvärt dåligt av att bli mobbade att dom tar sitt liv, så ska det inte va , det är hemskt att det ska behöva gå så långt innan någon gör något åt saken! så gå in och gilla dela, och sprid vidare detta och dra ditt strå till stacken och till en bättre värld!


fredag

börja morgonen med en brunch bestående av lite stekt potatis med skall på, 2 ägg, bacon och en stor kopp kaffe. .. blev nyss klar med tvätten och nu sitter jag och lyssnar på  musik och funderar på vad fan man ska hitta på ikväll.. antingen gå på krogen eller bara sitta hemma och chilla.. lutar mest åt att bara köra en chill hemma kväll, so be social, peace !

 

manlig onsdagskväll

min kompis Viktor kom över igårkväll, så vi fixa  lite chips, dipp och satt och drack öl och kolla på expendables 2 , riktigt manligt kan jag lova ;) inte ofta man träffar han längre då han har rätt fullt upp i sitt liv nu för tiden. så det var riktigt trevligt (y)

sitter och fixar lite playlist's på min youtube, kanal och ska la lägga upp filmerna på när mina monster äter snart med, så dom kommer nog kommer upp här inom kort (y) peace !


dagen och ny bild

ja idag har det inte hänt så mycket, förutom att jag då köpte en ny knivfisk som jag skrev i inlägget innan detta. sen åt jag pizza och har köpt fixat ett till lysrör till mitt 375L akvarium för jag tyckte att ett gjorde att det blev så mörkt och dunkelt, men det hade sin snygghet med iof.. ja sen tog jag lite nya bilder på mig som jag inte gjort på ett bra tag nu haha! men nu ska jag chilla i soffan framför underbart är kort, peace !

 skitig spegel men who cares ;)
 
 

då var man med kniv igen !

idag var jag i MLF (my local fishstore) och kolla lite och då hade han fått in nya knivfiskar och eftersom min dog för ett tag sen, så jag köpte den största av dom små han hade medans dom fanns kvar, så känns gött ha en ny clown knife fish (chitala ornata) på 10 + cm, simmande i mitt minimonster tank igen (y)


förrådsröj!

ja idag tog jag tag i mitt förbannat överfulla förråd som jag inte ens kunde komma in i och kasta en massa skit och fixa så man fick plats med lite mer om det skulle behövas, haha. sen har jag mest gått runt och småplockat lite överallt i lägenheten och försökt bli av med massa skit jag samlat på mig sen jag flytta till denna lägenheten.. ja är nämligen en sån person som har jävligt svårt att kasta saker.. för jag tänker att jag möjligtvis kan få användning för dom i framtiden osv så det bara hamnar på hög, men idag kasta jag fan allt, och det känns skönt att bli av med skiten då det mest bara tar plats.. så här blev det iaf.

före
 
Efter

ginsjön

  jag och min lillebror åkte till ett gammalt fiskevatten jag fiska i som fan för typ 6 år sen. och som jag nästa bokstavligt talat bodde nästan så mycket som jag spendera min tid på fiske i den sjön haha. det var kallt som fan och fiskelyckan var ju inte häller någon höjdare.. min lillebror fick några små abborrar på bottenmete och jag inte ett skit förutom en genomfrusen kropp.. men var kul att komma tillbaka och känna på mitt gamla fiskeställe och få lite friskluft iaf (y)
 
 
 
 

slappar lördag

denna dagen känns så sjukt seg... ska laga lite mat och sen kolla en av mina bästa serier, sons of anarchy. har börjat kolla på revolution med (som är riktigt bra faktiskt) i väntan på att nya sesongen ska komma av the walking dead <3 peace !

 

nöjd med mitt nya 375

ja som sagt var ju inte så jättenöjd med mitt omgjorda 375 kar så jag fixa lite nya stenar, växter och gjorde om det igen. känns lite bättre och jag är lite nöjdare nu iaf, speciellt med dom nya stora jätte valisineriaplantorna som går upp och lägger sig på ytan, så nice (y)

 ja inte så bra bild men så här blev det iaf
 
 

seg jävla kväll !

, har typ dampat sönder på msn.. hatar det nya och har någon jävla bugg i min msn så¨går inte att avinstallera skiten heller så jag kan fixa en äldre version -.- nä nu blir det att kolla på nybyggarna och bara chilla framför datorn, sen sova.. godnatt

may not be the finest, but i'm atleast myself !

bortkastad sistachans!

gav inte dig en sista chans för att du skulle kasta bort den igen och komma nu när du åkt hem och säga att avståndet inte funkar.. alltså min sista chans vara ett skämt och du har lekt klart med mig, du hade kanske inte allt jag ville ha i ett förhållande men jag ville iaf ge det en chans, men den chansen kasta du bort, och du har lekt klart med mig nu, vill inte veta av dig mer, vill inte ha dig i mitt liv mer, är glad att det inte blev mer än att vi träffades, har kastat bort min tid tillräckligt på bara det!...
alltså vi har bara träffats, inte vart tillsamman, och är glad över det nu när jag insätt hur oseriöst det egentligen var.. vill ha mer....

vet vad jag vill ha i ett förhållande, och du kunde då fan inte ge mig det! men någon där ute finns det för mig, hoppas bara inte den kastar bort sin chans så som du gjort... ångrar verkligen att jag gav dig en sista chans efter allt skit sen innan, borde ha fattat redan då hur du funkar !


stadsfiske

börja morgonen med en kebabtalrik och sen drog jag och fiska med min lillebror lite senare i stan.. fick en riktigt fin abborre runt 1 kg på bottenmete i vallgraven så är rätt nöjd (y)
 
 
 
 

gbgstatus@instagram

ja jag har skaffat instagram, tyckte det var rätt kul och tidsfördrivande och roligt att dela med sig av sin hobby och tränna på sin engelska lite med osv (y)

för er som vill följa mig där, heter jag
gbgstatus
  jag är den jag är när jag inte blev den jag skulle haha
 

mina nya megajordätare (geophagus proximus)

ja i fredags kom mina2 stora jordätare (geophagus proximus)(par)  på 20+cm som kommer ta min stora alligatorgar's plats när han som ska köpa den kommer så åker dom ner i mitt 540 kar men tills dess får dom va i mitt 375a sålänge med mina mindre fiskar.. nackdelen med dom är att dom typ har grävt sönder hela mitt kar haha men men det fixar jag om sen när dom flyttat över till mitt största kar som sagt (y)

för jävla färgranna är dom alltså! (hanen)

omgjort 375L kar

ja som sagt har ju gjort om i mitt 375liters kar nu med och lagt i sand ist för grus där med, precis som i mitt 540kar och så har jag en ny rott i som jag tycker var jävligt snygg och praktisk för den har som en skål man kan sätta när växter i, dock vet jag inte om jag verkligen är så nöjd med hur karet blev, men får va så till  jag kommit på någon ny idé (y)
 

underbar helg igen

ja mandybabe har varit hos mig denna helgen med. hon kom i torsdags och åkte igår eftermiddag och det har vart en jätte mysig helg med massa gosaker, film, lite shopping och mys, så har vart hur gött som helst, nu kommer vi inte kunna ses på över 2 veckor, vilket är tråkigt, men kan vara bra att hinna sakna någon ibland med så man uppskattar det mer när man väl ses igen. så försöker se det positiva i det hela men kommer sakna verkligen sakna henne.. du gör mig så glad och jag gillar dig verkligen ska du veta..det känns så jävla bra!
 
här är lite bilder från helgen

 våffelpannkaka
 
 amanda hitta ett linne eller vad det är som jag tyckte var hot as hell på henne !
 
helgens kylskåp
 
vi gjorde pizza denna gången med (y) amandas halva: skinka,kebab,annanas,advokado,bannan. min halva,skinka,bacon,kebab.
 
sen blev det skräckfilmskväll med  alomndy daimtårta som efterrättt  och chips,dip,godis och lite öl till filmen
 
 
  idag  händer det inget förutom att  jag ska förmodligen blogga lite om mina 2 nya stora fiskar som kom i fredags och lägga upp lite bilder på dom och på mitt nyfixade 375 literskar , sen blir det bara att slappa och kolla på film i soffan. peace !

RSS 2.0