FREDAG!

ja äntligen fredag, inte för det är så stor skillnad för mig med min vardag men iaf, kom nyss hem från affären och håller på att laga mat, blir pommes, schnitzel och grönpepparsås, kolla på the watch och några andra bra filmer med lite fredagsmys, spela xbox och så klart en fredagsöl på de, skål och trevlig helg på er(y)
bild tagen med camen på min nya dator, helt okej enligt mig iaf..
 
 

FREDAG!

ja äntligen fredag, inte för det är så stor skillnad för mig med min vardag men iaf, kom nyss hem från affären och håller på att laga mat, blir pommes, schnitzel och grönpepparsås, kolla på the watch och några andra bra filmer med lite fredagsmys, spela xbox och så klart en fredagsöl på de, skål och trevlig helg på er bild tagen med camen på min nya dator, helt okej enligt mig iaf..

weekend


ja äntligen fredag ! tvätten blev precis klar och idag har jag la inte gjort så mycket för utom att tränat och tvättat då. snart ska jag dra med min granne och äta pizza, sen blir det att kolla på senaste från sons of anarchy och revolution, hoppas ni får en bra helg peace ! 

grattis på farsdag, rip !

16 år sen du somna in, vi kände inte varandra så väl, men du finns i mitt hjärta och det är tomt utan dig farsan, men vet att du har det bättre där du är en vad du var.
 
 pappa och jag när jag var liten


 nu ska jag fortsätta med  min morgonträning och sen ut och gå en sväng, peace !
 

sömnlöshet

jag har verkligen sömnproblem eller så är jag bara inte trött för att jag inte får ut tillräckligt med energi på dagarna, jag vet inte vilket men oftast kan jag inte somna förens efter kl 3 på natten så min dygnsrytm är inte den bästa i världen och det gör ju att min kropp inte heller kan må så jävla bra, så ska komma igång och göra mer energikrävande saker på dagarna så jag får ut mer av min energi och kan få tillbaka min dygnsrytm (y)
ska  ta och röka min nattcigg sen blir det fan att dejta kuden, godnatt !

sliten och skäggig..
 

uppdatering och spelning

har inte skrivit på ett bra tag, och den ända anledningen till det är la för jag inte inte pallat eller inte funnits så mycket att skriva om.. men va på spelning i måndags på Trädgårn och kolla på open a burning body, caliban, as i lay dying och trivium med min kompis Patrik. var typ första gången på länge som jag kom ut bland folk, ta några öl och bara chilla, så kändes skönt. ska komma i gång med träningen nu med. så som sagt inte hänt så mycket i mitt extremt tråkiga lilla liv haha men jag mår bra och livet rullar på iaf (y)
 

 
open a burning body
 
caliban

 
as i lay dying
 
trivium
 
 
 

R.I.P

i morse kl 6.17 am avled mitch lucker av skador som uppkommit under en motorcykelolycka... kan inte fatta det.. kungen av detacore/metal is gone... känns overkligt.. rest in peace mitch adam lucker, han blev bara 28 år, its so fucked up, you will be missed !


RSS 2.0