hot hot hot !

så jävla sexiga underkläder/kläder !
 
 
 
 
 
godnatt nu ska jag  sova för kl är fan över 2...

chillkväll med go mat

kevin och emma kom förbi, så vi satt och chilla, kollat på cops och cpstörda barnpogram.. som man bara tänker wtf när man ser! och så undrar man vfr dagens barn är som dom är hahaha! sen drog dom och då gick jag och lillsyrran och handla lite go mat, så blev BBQ marinerat karrékött, klyftpotatis och sås. nu sitter vi och kollar på någon riktigt B-film som heter Lake Placid 3 och har matkoma som fan ! sp med andra ord mätta och belåtna (y)
 
 

segdag..

igår vakna jag med världens magknip och halsont, trodde fan jag skulle dö av hur mycket jag hostade och så ont det gjorde ! så jag köpte lite Aktivia sen drog jag och syrran ut och satte oss i solen med en filt och bomboxen, börja steka, och jag trycka i mig mina aktivia,yoghurt och magknippen sluta efter någon halvtimme bara, tyvärr la sig inte hostandet.. sega som fan låg vi där som 2 zombies och jag börja för första gången få lite färg på mina bleka kropp (ser man inte på bilderna tyvärr). ja sen ville en kompis komma och joina så jag drog upp och duscha och blev lite klippt av syrran, för hon tyckte att den som klippt mig innan hade klippt förjävligt, så hon rätta till allt så nu är det snyggt igen ! sen kom min kompis och vi drog ut och satte oss i gräset med några öl och chilla till go musik, då slutade hostandet så fort jag drack en klunk av min staropramen (y)

snart kommer emma och kevo och ska joina  mig och lillsyran, vad vi ska hitta på har jag ingen som helst aning om dock, men blir la något trevligt säkert , haha fast jag och syrran är som 2 döda färskingar!
 
 
 
 
 
sega muppsyskon
 

bakis dag

 var fett chill igår kväll, måste göras om snart igen! dock bakis  men vafan man lever bara en gång !
 
var hos tandläkaren idag, det gick skit bra, somna efter typ 15 min i stolen... scoore ! sen drog jag hem och städa lite. testade ett nytt smörgåspålägg som men kan köpa som godis också i en liten påse som heter nöt creme!

 
 
 

more new stuff !

Börja morgonen med möte och sen resten av dagen har jag och lillsyrran vart i stan och kollat lite. blev lite nya saker idag med, bl.a en ny keps, baseballtröja, linne och en collagetröja typ. ikväll blir det att dra tillslottskogen som ligger 5 min från my place, och dricka lite öl, lyssna på bombox och njuta av att det är sol för första gången på några dagar med my dudes !

kepsen 149 :- och besaballtröjan 398:- ,shock
 
vailent linne 139:- ,carlings

 
collagetöjan 99 :-  ,sonny bono
 
 

new stuff and chillday

Idag fick jag mina pengar så jag och lillsyrran (inte riktiga) drog in till stan och kollade lite i affärer. Hittade lite new stuff, bl.a en ny skitskön luvtröja, lite nya kallingar, sockor och ett par snygga attitude skor för bara 149 kr, som blev dagens kap! Senare drog vi till Mc donalds och käkade lite lunch, efter det gick jag till systemet och köpte lite dricka! Efter systemet drog vi Ö&B och införskaffade lite nya städ/hygienartiklar. När vi kom hem från stan så gick vi och köpte pizza/dricka, nu sitter vi och kollar på någon skitfilm...
 
luvtröjan, hm 199 :-
 

Skorna, din sko 149 :- utförsäljning.
 
kvällsmat,bubbelvatten och staropramen.
 

brunch och städa

börja morgonen med att gå och handla, sen blev det en go brunch med lillsyrran (inte riktiga) och nu sitter vi i soffan och ska strax börja städa lite, ska rensa ett av mina akvarium med, sen blir det la film eller spela xbox för det regnar som fan..


zombiemode kväll

Är helt jävla död, känner mig som en zombie fan! hur som helst kom min söta lillasyster mikaela (inte riktig) till mig för hon har varit hos sitt ex men idioten knarka framför henne fast hon sagt att hon hatar det typ tusen gånger,så hon ringde mig för att hon inte palla med han, så hon kom hit och ska stanna här ett tag ist (så vem ställer inte upp om storabrorsan) till hon hittar annan sovplats.! nu har vi precis ätit lite kebabtallrik och tänka kolla på american pie reunion och trycka chips och godis i massor, riktiga svullos är vi (y)
 
jag har vitt på mig för en gång skull, yeah baby yeah,haha !
 
lillsyrran (fast i dagens läge så har hon blont hår!)
 är vi inte lika som bär ? hahaha

Midsommar..

ja du vart fan ska jag börja, hm.. drog ner till stan för att möta upp min kompis Robin och sen möte vi på en till kompis till mig som hängde med hem till johan. när vi kom dit satt folk i soffan, lyssna på musik och drack det dom hade att dricka,. så jag gjorde samma, öppna min andra öl och joina dom. sen skulle jag och min kompis alexzander dra ut och grilla fast det regna lite, men det gick åt helvete så vi gav upp rätt snabbt, drog in och börja steka skiten istället, inte lika gött men bättre en inget iaf (y) ja sen kom det lite till random folk som jag inte kände, därefter kom spriten fram och nu börja folk bli rätt mäta och goa i hövet! nu börja snacket om att dra till krogen efter, dom flesta var på som fan på iden, så vi drog taxi till rockbaren, dock blev jag utkastad därifrån lite senare på kvällen/natten pga av att min kompis sa att jag skulle öppna någon jävla dör jag inte visste att det inte var okej att öppna, så vakten kom och kasta ut mig, så blev så jävla arg så jag drog hem, och sov.... var en fin midsommar med fina vänner, ja om man bortser från incidenten på krogen då, haha

kommer ett inlägg  med lite bilder från kvällen om dom inte ser allt för jävliga ut...
 
 
 
 ibland ser jag  för jävla snäll ut för mitt eget bästa.. haha
 

glad midsommar!

ska strax börja fixa mig inför dagens bravader, sen blir det att dra till stan och möta upp min långa jävel till kompis Robin, och sen dra oss mot johan för att fira midsommar, med grillat kött öl och gött folk,så ha en fin midsommar/fylla folk, skål !
 
 
 
 
 
 
 
 

bilder från chill kvällen med kevin

åkte till kevin ist för slottskogen, och så drog vi upp på ett berg, satte oss och dundra på musik på bomboxen, tände en brasa, drack lite whiskey, öl  och snacka skit, eller a kevin drack nog lite för mycket whiskey, för han deka senare på kvällen, haha som sagt det var en riktig trevlig kväll (y)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kvällen!

gött nu har man nytvättade sängkläder och kläder(y)

ikväll blir det att dra och chilla lite i slottskogen och ta några öl med en av mina bästa kompisar kevin som jag inte träffat på ett tag nu, så kommer bli trevligt att ta några öl, lyssna på musik på bomboxen och snacka skit (y) men nu ska jag röka min första cigg idag och dra och köpa öl inför i morgon !
 
btw älskar mina  nya brillz !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

godmorgon

har vänt pådygnet helt.. sitter uppe till kl kl 5 på morgonen för jag inte kan sova, och vaknar runt 1 och kan inte somna om igen, så inte speciellt bra med sömn får man ju fan inte heller, och det känns både fysiskt och psykiskt! så helt enkelt  har jag  allvarliga sömnproblem fan!

nu har jag iaf precis börjat tvätta så kommer bli gött med nytvättade sängkläder osv (y) annars händer det la inte så mycket idag förutom att försöka styra upp inför midsommar, och som det ser ut nu blir det parkhäng och grillkväll, så kommer bli nice !
 
btw hitta mina hemmanycklar igen som har varit borta ett par dagar,så känns ju skönt att kunna låsa dörren om sig sig igen.

sliten orakad kille..
 
 
 
 
 
 

haha chicko <3

han låter bara för rolig ibland och har så konstiga saker för sig, han är helt enkelt lite cp men jag älskar han iaf !

http://www.youtube.com/watch?v=yf42JZeeZ8o&feature=plcp
 
 

nyduschad kille

kom precis ur duschen så känner mig som en ny fräsch man igen,haha
 

min morgon

börja morgonen med bandit rock på hög volym och en frukost som bestod av knäckemackor med falukorv och lite krydda på, te och ett glas mjölk.

trött kille trött..

känner mig som en zombie och klockan börjar närma sig halv 3, så snart dags att sova fan.. så godnatt
 

chilldag

Åt kebabtallrik med min kontaktperson sen drog vi och tog ut en kontrolluppgift på skatteverket, sen lämna in ny ansökan till soc för 2 månader fram.. sen när jag kom hem så städa jag mitt place ,iaf mitt sov/vardagsrum, sen har jag la inte gjort så mycket mer idag. men känner att det var precis lagom (y)


 
 
 
 
 
 
 

min kväll

har bestått av en fett kebabtallrik, bubbelvatten, chips och har kollat på 21 jump street, som var sjukt awesome kan jag säga ! imorgon ska jag skicka in ny ansökan om pengar för 2 månader framåt.. men nu är det snart dags att sova, så godnatt.

 

fuck !

önska jag var så här snygg igen !

jag suger verkligen på att fixa min blogg, fattar ingenting, så nu får den bli som den blir... men kanske den bli lite snyggare med tidens gång då jag lär mig.. för tro det eller ej, men jag kan fan lära mig saker jag med ;) haha

första inlägget

bild från föra sommaren

 
blev väckt kl 8 på morgonen för att dom skulle installera in något nytt bredband som vist ska vara framtidens superbredband eller något..  nu sitter jag mest och har fett ont i magen och funderar på vad fan man ska göra av denna dagen.. sociala uppskattas <3

RSS 2.0